top of page
In Memoriam

Totaal onverwacht overleed

op 28 augustus 2021 

Johny Broeders

op 75 jarige leeftijd.

Johny werd lid van Prisma in 2017, met weinig technische kennis van fotografie maar met veel ervaring uit de mediawereld. Mede door zijn nieuwsgierigheid en zijn drang naar kennis evolueerde hij snel naar een gedreven podium- en produktfotograaf.

Zijn sociale skills en overtuigingskracht gaven hem toegang tot podia en andere weinig toegankelijke plaatsen, wat dan resulteerde in mooie composities en unieke plaatjes. Johny voelde zich betrokken bij elke Prisma-activiteit en was zo een meerwaarde voor de club. Zijn enthousiasme en  zijn vlotte babbels zullen gemist worden.

Vaarwel Johny..........We zullen je missen

Johnny.jpg
René.jpg

Op 28 December 2015 overleed

René Nijs

Op 72 jarige leeftijd

Na een korte maar verwoestende ziekte moesten wij erg onverwacht afscheid nemen van hem.

 In 1993 werd René lid van onze fotoclub. Sinds enkele jaren maakte hij deel uit van het bestuur als secretaris en ontpopte hij zich als webmaster van onze website. Als erg geïnteresseerd fotograaf nam hij deel aan zoveel mogelijk activiteiten van Prisma. Zijn sympathieke persoonlijkheid, zijn verfijnde humor en zijn verregaande algemene kennis maakte hem geliefd bij alle leden.

 Met René verliezen we een goede vriend. Hij laat een grote leegte na in onze groep. Bijgaande foto omvat vele positieve eigenschappen van René: werkijver, ervoor gaan, genieten van het leven, plezier beleven in wat hij deed, zijn optimisme en zijn vriendelijke, soms guitige lach voor iedereen.

 We zullen hem missen..............Vaarwel René

bottom of page